Reunion

Reunion της τάξης του ‘93

Αρχές Σεπτέμβρη. ‘Όπως και 30 χρόνια πριν. Επισημάνθηκε πολλάκις πως το ραντεβού θα είναι στο προαύλιο του παλιού μας σχολείου Βας. Όλγας 66 και όχι στο παλιό «Di Studi».
Περπατώντας τον γνώριμο δρόμο για το παλιό σχολείο μόνο ωραίες αναμνήσεις μου ερχόταν, τις παρέες με τους συμμαθητές, τα ασταμάτητα πειράγματα και γενικά μια ανεμελιά που τόσο μου είχε λείψει.
Πόσοι θα έρθουν τελικά? Θα με θυμούνται? Εγώ? …Θα τους καταλάβω?

Reunion της τάξης του ‘83

Τον Μάιο έγινε άλλο ένα ΟΥΖΟREUNION της τάξης του 83. Επετειακό αυτή την φορά για τα 40 χρόνια από την αποφοίτηση. Ο ζεστός καιρός, η πανέμορφη θέα από τον ''ΒΡΑΧΟ'' και οι εκπλήξεις από συμμαθητές που εμφανίστηκαν μετά από 40 χρόνια, μαζί με την πάντα καλή διάθεση που υπάρχει όταν συναντιόμαστε, οδήγησαν το party μέχρι αργά το βράδυ. Στο επόμενο ραντεβού λοιπόν ΑΜΕΣΑ!!!

Reunion της τάξης του ‘73

50 χρόνια μετά… (Της Λέττυς Βαρέλλα)

18 από τους 40 δεκαοχτάρηδες που τον Ιούνιο του 1973 φόρεσαν τουαλέτες και κοστούμια για να πάρουν μέρος στην τελετή αποφοίτησης από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης (φωτογραφία 1)

αντάμωσαν στις 9 Νοεμβρίου, δηλαδή μισό αιώνα μετά, σε μια ψαροταβέρνα της πόλης, όπως φαίνεται στις υπόλοιπες φωτογραφίες.

Reunion της τάξης του 1963

Εμείς, του ’63 οι εκδρομείς, μα όχι όλοι.

Το συντονισμό, όπως πάντα εξάλλου, ανέλαβαν οι Μυρτώ Παπακωνσταντίνου, Λένια Δεδέκα, Ηρώ Δανιηλίδου και ο άντρας της παρέας Σωκράτης Μανιατόπουλος. Οργάνωση-διεκπεραίωση: Μαρία Καλλιδοπούλου.

Μέγας χορηγός Στέφανος Τζιρίτης ο οποίος ανέλαβε τις μεταφορές εκτός πόλης προσφέροντας λεωφορείο.

Προεόρτιο Reunion για την τάξη του ‘63

Η τάξη του 1963, χωρίς αμφιβολία, είναι μία από τις τάξεις με τη μεγαλύτερη διάθεση να αναπολησει τα παλιά αλλά και με άλλη τόση να γιορτάσει και το τώρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξουν προεορτια, κυρίως εορτή και μεθεορτια.

Όπως φαίνεται άρχισαν τα προεορτια του εορτασμού των 60 χρόνων που θα είναι το 2023 και θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο.!!!

30 χρόνια μετά ο ΣΑΓΕΣ ενημερώνει: Reunion της τάξης του 1992!

Τι μάθημα είχαμε κάθε Δευτέρα πρωί; Ποιοι νόμιζαν ότι είχαν ωραία φωνή; Ποιανού η πατούσα μύριζε ψαρίλα; Ποιος πήρε τα πιο πολλά Tadel; Ποιος κοιμόταν και έχαφτε μύγες; Ποιος ξυπνούσε με αστραφτερά μαλλιά; Πού έγινε ο χορός της τάξης το 1991; Ποιοι νόμιζαν ότι χορεύουν καλά; Ποια χόρευε με τον καθηγητή της για να έχει καλό βαθμό στη γυμναστική; Ποιος ήταν ο επιδειξίας της τάξης; Τι έγραφε το σκονάκι; Όλα αυτά τα θυμηθήκαμε σε μία αξέχαστη μέρα! Στο reunion της τάξης του 92’! Και ήταν πραγματικά μία αξέχαστη μέρα!

Reunion της τάξης του 1962

Πέρασαν 60 ολόκληρα χρόνια. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της τάξης του' 62, που ήταν η πρώτη  με το άνοιγμα του σχολείου μετά το πόλεμο, κατάφεραν και αποφοίτησαν  με πολλές δυσκολίες αλλά και νεωτερισμούς. Κυριότερη; Ξεκίνησαν τη Qvarta χωρίς να υπάρχουν άλλες μεγαλύτερες τάξεις. Ήταν πάντα και θα είναι οι πρώτοι για αυτό. Το σύνθημα τους : WIR SIND DIE ERSTEN UND DIE BESTEN. Το έγραψαν και στη τούρτα που ετοίμασαν με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την αποφοίτησή τους και του reunion που διοργάνωσαν.

Βίος ανεόρταστος μακρά οδός απανδόκευτος (1962-1968)

Πενήντα χρόνια είναι μακρύς δρόμος κι έτσι είπαμε να γιορτάσουμε δεόντως την επέτειο αποφοίτησης. Δέκα χρόνια μετά την τελευταία μας συνάντηση οι συμμαθητές της τάξης 1962-1968, αποφοιτήσαντες και μη, βρεθήκαμε στις 3 Νοεμβρίου ξανά όλοι, μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης και περιχώρων, απόδημοι και παλιννοστήσαντες.

Reunion... από τα Lidl 20 χρόνια μετά!

Η τάξη του 1997 ετοιμάζει reunion - από τα lidl όπως λένε και οι ίδιοι! - την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στις 9 το βράδυ στο "Γράπα και Μεζές" στην περιοχή Ποσειδωνίου!
Στο facebook μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στην ομάδα "Reunion από τα Lidl 30/6" .
Τους ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!