Γενική Συνέλευση του ΣΑΓΕΣ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Ιουνίου το απόγευμα στον αύλειο χώρου του δημαρχείου Θεσσαλονίκης η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΑΓΕΣ. Στη συνάντηση, στην οποία προήδρευσε ο Γιώργος Βασιλακάκις (’77), παρουσιάστηκε ο Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και έγινε συζήτηση για το πως μπορεί ο Σύλλογος να επεκτείνει με πρωτοβουλίες την εξωστρέφειά του.
Ανάμεσα στις προτάσεις που κατατέθηκαν στη Γ.Σ. περιλαμβάνονται η ενίσχυση της ιστοσελίδας του ΣΑΓΕΣ (www.sages.gr), η καλύτερη συνεργασία με τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλους φορείς της πόλης, καθώς και άλλες προτάσεις που στόχο είχαν την ενεργοποίηση περισσότερων αποφοίτων στις δραστηριότητες του Συλλόγου, που θα ληφθούν υπόψη από το νέο ΔΣ.
Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την Έκθεση Πεπραγμένων και τον απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ, καθώς και τον Οικονομικό Απολογισμό, ενώ το απάλλαξε από περαιτέρω ευθύνες.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, που θα έχει θητεία τριετή. Στην εκλογική διαδικασία ψήφισαν συνολικά 35 απόφοιτοι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής, το νέο ΔΣ του ΣΑΓΕΣ, που είναι εννεαμελές, αποτελείται από τους εξής αποφοίτους/τες κατά σειρά εκλογής:

Νανά Καντσά (’85), Γιολάντα Παπαθανασοπούλου (‘75), Μιχάλης Γουδής (’04), Χριστίνα Πρεφτίτση (’04), Νίκος Οικονόμου (’81), Γεράσιμος Βαλερής (’83), Μαρία Καλλιδοπούλου ('63), Κάσση Τσιτουρίδη (’90) και Άννα Γκλεγκλάκου ('82), ενώ αναπληρωματικό μέλος αναδείχτηκε η Αγγέλικα Παναγιωτίδου (’83).

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Νίκος Μισυρλής (’79), Αντώνης Προέδρου (’83) και Δημήτρης Κονταξάκης (’86).

Τις επόμενες ημέρες το νέο ΔΣ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Aνακοινώσεις