Xριστουγεννιάτικο newsletter

Αγαπητές απόφοιτες, Αγαπητοί απόφοιτοι,

-Για δεύτερη χρονιά φέτος δε θα διοργανώσουμε το χριστουγεννιάτικο πάρτι μας. Οι λόγοι είναι προφανείς και πιστεύουμε από όλους κατανοητοί. Ας κρατηθούμε ασφαλείςκαι με την ελπίδα ότι το 2022 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας. Για να ξαναβρεθούμε από κοντά στο τέλος του με ασφάλεια.

-Ο ΣΑΓΕΣ συγχαίρει με θέρμη τον Δημήτρη Φινοκαλιώτη, απόφοιτο του ‘98 και μέλος τα τελευταία χρόνια του ΔΣ του Συλλόγου, για την εκλογή του στη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Μαζί του στο νέο ΔΣ αναδείχτηκε και η Ιώ Καρόλου, απόφοιτη και αυτή της ίδιας χρονιάς. Και στους δύο ευχόμαστε κάθε επιτυχία και δηλώνουμε την απόλυτη στήριξη του ΣΑΓΕΣ στη θητείας τους.

-Ο ΣΑΓΕΣ συνεχίζει την πρωτοβουλία στήριξης των μαγαζιών των αποφοίτων του σχολείου: Mε ένα δώρο τους στηρίζουμε τις ημέρες των γιορτών τους παλιούς μας συμμαθητές που έχουν εμπορικά μαγαζιά!
Ενόψει  των φετινών γιορτών ας κάνουμε ένα δώρο που μπορεί να μας θυμίζει το σχολείο και σήμερα τονώνει τους παλιούς μας φίλους και δείχνει αλληλεγγύη.
Για το σκοπό αυτό ο ΣΑΓΕΣ ενημερώνει τους αποφοίτους της Γερμανικής Σχολής για 30 εμπορικά μαγαζιά και την εμπορική τους δραστηριότητα.

-Τον Δηµήτρη Καλαφάτη ('63), µε είδη υγιεινής και µπάνιου, στο ηλεκτρονικό κατάστηµα Kalafatis Bagno ( www.kalaftis-bagno.gr ) και στο τηλέφωνο 2310-270-182
-Tη Νίκη Πετροπούλου ('67), που διατηρεί κατάστηµα Οπτικών (Οπτικά Πετρόπουλος), επί της οδού Ίωνος Δραγούµη 49. Εδικότητά της τα γυαλιά Vintage!
-Τον Μανόλη Βλαχογιάννη, ('73) , που διατηρεί καταστήµατα (Εµµανουήλ Βλαχογιάννης και Σια), µε υφάσµατα-εισαγωγές επί της οδού Ερµού 3 και επί της Συγγρού 5.
-Τον Θωµά Χριστοδουλίδη ('78) απόφοιτο του 1978, µε το κατάστηµα Phantom (Πλατεία Αριστοτέλους 16) µε είδη µοντελισµού και παιχνιδιών.
-Τη Βιργινία Ιωαννίδου (’79) και τη Μαρία Ιωαννίδου (’81) µε το κατάστηµα ΣΤΑΜΙΩΝ στην Ι.Δραγούµη 24 όπου θα βρείτε καπέλα, χειµερινά και καλοκαιρινά αξεσουάρ για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. Μεγάλη ποικιλία σε παιδικά 
-Τον Αντώνη Φακίδη (’79) και το κατάστηµα Φακίδης, µε αξεσουάρ µόδας, φω µπιζού και ζώνες, επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου 19.
-Τον Αβραάµ Σπυρόπουλο, ('81), που έχει καταστήµατα µε γυναικεία ενδύµατα Happy sizes στην οδό Ερµού (29 και 75) και στην οδό Τσιµισκή (58), καθώς και στο e-shop:  www.happysizes.gr
-Την Περούζ Κασπαριάν ('81), που διατηρεί το καφεκοπτείο Κασπαριάν στην πλατεία Βαρδαρίου, επί της οδού Εγνατία 1.
-Τον Βαγγέλη Φραγκισκάτο ('82), που διατηρεί τα καταστήµατα «Τρίκυκλο», µε βρεφικά και παιδικά είδη στην Καβάλα, το Χαλάνδρι και την Αργυρούπολη στην Αθήνα, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστηµα www.  trikyklo.gr .
-Τον Γιώργο Τζίµα, ('85) και το κατάστηµα «Tzimas Cosmetics», µε διάφορα είδη καλλυντικών, αλλά και είδη οµορφιάς, που βρίσκεται επί της οδού Τσιµισκή 83.
-Τον Σπύρο Πέγκα (’86) και την γκαλερί Ντόρα Πέγκα, µε χειροποίητα χαλιά πολυτελείας, στο κατάστηµα που βρίσκεται επί της οδού Προξένου Κοροµηλά 19.
-Το βιβλιοπωλείο «Scripta Book Store» του Βασίλη Γραµουστιάνου (’86), στο Ωραιόκαστρο, επί της Λεωφόρου Δηµοκρατίας 19.
-Tον Κώστα Κουντουρά (’86) και τον Μιχάλη Κανελλόπουλο (‘90) µε την επιχείρηση  PLAYCORNER.GR , που είναι ένας δηµιουργικός παιδότοπος µε playmobil και lego, επί της οδού Σπάρτης 2 (Στρατηγείο) όπως και ηλεκτρονικό κατάστηµα παιχνιδιών (www.playcorner.gr).
-Την Όλγα Μουλαδούδη (΄86) και το κατάστηµα οπτικών Look Optical που διατηρεί στο Πανόραµα, επί της οδού Κοµνηνών 7.
-Την Αναστασία Μποµπορίδου ('86), που διατηρεί φαρµακείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριµένα επί της οδού Αγίας Σοφίας 1.
-Τον Απόστολο Παπαευθυµίου ('87) , που δραστηριοποιείται στο χώρο του σταφυλιού και του κρασιού, µε αµπελώνες και οινοποιείο µε την επωνυµία ΑΦΥΤΑΙΩΝ ΓΑΙΑ στην Άθυτο Κασσάνδρας.
-To DOMAIN carpets & more του αποφοίτου Γιάννη Παναγιωτίδη (’93) επί τηw οδού Εθν. Αντιστάσεως 27 στην Καλαµαριά. Με είδη σπιτιού (χαλιά, κουρτίνες, υφάσµατα), αλλά
και µοκέτες, είδη σκίασης, δάπεδα κ.α. για οικιακή και επαγγελµατική χρήση.
-Την Αντιγόνη Χουζούρη ('95) και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Αλλοστρόπος», ένας κοινωνικός χώρος για συγκεκριµένες ανάγκες της γειτονιάς. Κάντε κλικ στο  www.allostropos.gr  ή περάστε
από την οδό Χαλκιδικής 77, στην περιοχή Πέτρου Συνδίκα. Για προϊόντα παραγωγών, ζυµαρικά, µέλι, κρασιά, χειροποίητα καλλυντικά, κ.α.
-Toν Φίλιππο Αποστολίδη-Καλlιδόπουλο (’99), με το coffee-bar-reastaurant «Αllegro» στον 5ο όροφο του µικρού Μεγάρου Μουσικής, τον πολυχώρο «Πλατανάκια-Natura» στο Πανόραµα
-Την Νικολέτα Καβούνη (’01) και την εταιρία «Radu», που ασχολείται µε είδη βάπτισης και γάµου και τα καταστήµατα λιανικής επί της
οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 151, στην Χαριλάου και χονδρικής και λιανικής επί της οδού Γρηγορίου Ε’ 35 στην περιοχή Βούλγαρη. Κάντε κλικ στο  www.radu.gr
- Tον Παύλο Βαλετόπουλο (’03) και το µαγαζί του "Μαριάννα", επί της οδού Βενιζέλου 34 με υλικά ραπτικής, αξεσουάρ µόδας και είδη γάµου και βάφτισης.
-Την Τίµη Μουφτόγλου ('04), που διατηρεί την αλυσίδα καταστηµάτων Elegance, µε πολυτελή εσώρουχα, µπιζού και αξεσουάρ (µεταξύ των άλλων Τσιµισκή 74, Τσιµικσή 86 και Mediterranean Cosmos).
-Τoν Αναστάσιο Παλημήδη ('04),  που διατηρεί φαρµακείο επί της οδού Παπάφη 142.
-Τις αδερφές Μάρα και Έλλη Γαβριηλίδου ('98 και '05), που διατηρούν φαρµακείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Εθνικής Αμύνης 9.
-Τον Δηµήτρη Καραγκούνη (’05), o οποίος µε την εταιρία «Far and Beyond Hospitality» παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης ανεπτυγµένης και ποιοτικής φιλοξενίας µέσω online πλατφορµών καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυµάτων ( www.farandbeyond.gr ).
-Τη Φαίη Βασιλικού ('06 )που διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστηµα µε οικολογικά παιχνίδια και είδη διακόσµησης µε τον τίτλο Mini Fee® (www.  minifee-shop.com ).
-Τη Χρυσάνθη Παπαδοπούλου (‘07) και το ηλεκτρονικό κατάστηµα FOREBELLE ( www.forebelle.com ), µε ρούχα και αξεσουάρ. Τώρα και στο Mediterannean Cosmos
- Επίσης ενισχύστε τα κρασιά «Τσάνταλη» της Χάιδως (΄79) και της Ιωάννας Τσάνταλη (‘80),
- καθώς και τα κρασιά Claudia Papayianni της Κλαούντιας Παπαγιάννη ('86).

- Το ΔΣ προγραμματίζει να διοργανώσει την επόμενη Γενική Συνέλευση του ΣΑΓΕΣ που θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2022 διαδικτυακά. Για τις λεπτομέρειες θα
σας ενημερώσουμε το επόμενο διάστημα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένη την καινούρια χρονιά. Με υγεία και καλοτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας!

Το ΔΣ του ΣΑΓΕΣ

Aνακοινώσεις