Newsletter - November

Αγαπητές/οι απόφοιτοι,
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του ΤΕΕ. Υποψήφιοι είναι και απόφοιτοι του Σχολείου.
Ο Γιώργος Γάγαλης (76) κατεβαίνει με το συνδυασμό «ΤΕΕ υπό κατασκευή - Μηχανικοί της Κατασκευής για το ΤΕΕ» και διεκδικεί εκλογή για την κεντρική «Αντιπροσωπεία ΤΕΕ», η Αννα Γκλεγκάκου (82) που κατεβαίνει με την ΔΚΜ για τη Διοικούσα του ΤΕΕ - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, ο Νίκος Μαλαματάρης (81) κατεβαίνει με τη Δημοκρατική Παράταξη Μηχανικών στη λίστα για την αντιπροσωπεία του ΤΕΕ και ο Θανάσης Σκορδάς (92) επίσης με τη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ" για την Κεντρική Αντιπροσωπεία ΤΕΕ από Κεντρική Μακεδονία καθώς και για την Αντιπροσωπεία Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ.
Αν γνωρίζετε και άλλη υποψηφιότητα αποφοίτου, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

-Κρατείστε ανοικτή την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου για το φετινό χριστουγεννιάτικο πάρτυ του ΣΑΓΕΣ για να τα πούμε και να ευχηθούμε τα «χρόνια πολλά» και μια «καλή χρονιά». Όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα διοργανώσουμε μια λαχειοφόρο αγορά και για το σκοπό αυτό ζητάμε και πάλι τη συνεισφορά των αποφοίτων. Όποιος θέλει να προσφέρει μια χορηγία ή ένα δώρο για την κλήρωση μπορεί να επικοινωνήσει με το email του Συλλόγου στο [email protected] ή να ενημερώσει την ταμία του ΣΑΓΕΣ Μαρία Καλλιδοπούλου στο κινητό 6942-464-676.

- Το ΔΣ θα στηρίξει και φέτος για τα Χριστούγεννα τα επαγγελματικά μαγαζιά των αποφοίτων. Όποιος θέλει να συμμετέχει στην ενημερωτική αυτή καμπάνια (που παρέχεται δωρεάν) μπορεί να μας ενημερώσει άμεσα στο email του ΣΑΓΕΣ ( [email protected]) και να μας αποστείλει το λογότυπο του μαγαζιού, καθώς η σχετική μακέτα θα αποσταλεί στα μέλη του ΣΑΓΕΣ.

-Η ΓΣΘ στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας που βρίσκεται σε εξέλιξη για το ολοκληρωμένο σχολείο συνάντησης, στο οποίο όλοι οι μαθητές παρακολουθούν κοινό πρόγραμμα σπουδών και αποκτούν ένα κοινό απολυτήριο DIA (Deutsches Internationales Abitur), επιθυμεί να ενημερώσει τους συλλόγους γονέων των δημοτικών σχολείων της Θεσσαλονίκης. Οποιος έχει κάποια επαφή με Σύλλογο γονέων είτε μετέχει ο ίδιος σε κάποιο ΔΣ ας επικοινωνήσει με τη γυμνασιάρχη του σχολείου Γιολάντα Παπαθανασοπούλου στο τηλέφωνο 2310-475-900 ή στο ηλεκτρικό της ταχυδρομείο, που είναι το [email protected]
-Μην ξεχάστε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ευαγγελικής Κοινότητας. Με πολύ Gluehwein και παραδοσιακά γλυκά της εποχής. Η γιορτή θα γίνει την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης.
-Η εταιρία Smart Trade S.M.P.C. που ασχολείται με εισαγωγή ειδών συσκευασίας για τρόφιμα, ποτά και καλλυντικά και ειδικότερα γυάλινων βάζων, μπουκαλιών, πωμάτων, σακουλών (www.vaza.gr) αναζητεί για την πρόσληψη κοπέλας έως 25 ετών για να εργαστεί ως γραμματεία πωλήσεων.
Καθήκοντα: μετάφραση του vaza.gr στα Γερμανικά, επικοινωνία με Γερμανούς πελάτες μέσω email και τηλεφωνικώς.
Απαραίτητα: άριστα Γερμανικά, Αγγλικά, υπολογιστές.
Η θέση είναι μόνιμη, πλήρους απασχόλησης με συνεχές ωράριο, 6ήμερο.
Οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν βιογραφικό με φωτογραφία στο email: [email protected]

-Ο Γιάννης Βαλτής, απόφοιτος του 1981, παρουσιάζει την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ στο La Doze (Βηλαρά 1 και Συγγρού) το βιβλίο του «Extra Ball». Αντί για ομιλίες και εισηγήσεις θα μας δείξει ένα βίντεο που φτιάχτηκε για την περίσταση και θα τον ακούσουμε να διαβάζει μία από τις ιστορίες του βιβλίου. Μουσική από τους Polkar και κρασί από τον Παναγιώτη Παναγιωτίδη.