Ψηφιακός ΣΑΓΕΣ

Δεύτερη καλοκαιρινή συνάντηση για το νέο ΔΣ. Στη συνεδρίαση συζητήσαμε για την ενεργοποίηση των social media του ΣΑΓΕΣ, όπου η εκκίνηση ήταν πραγματικά δυναμική. Τις τρεις αναρτήσεις που κάναμε τον Ιούλιο για την ανάδειξη στα προεδρεία πανεπιστημιακών τμημάτων της Ανθής Βηδενμάιερ  (‘81), του Γιώργου Σαββαΐδη (‘82) και της Βενετίας Καντσά (‘83), καθώς και για το reunion της τάξης του 1962, έγιναν viral. Συνολικά προσσέγγισαν πάνω από 6.400 χρήστες του fb, ενώ πολλές επισκέψεις δέχτηκε και η ιστοσελίδα μας www.sages.gr.

Aκόμη χαιρόμαστε που η ανακοίνωση για επικαιροποίηση των στοιχείων των αποφοίτων είχε ανταπόκριση και την επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Για να φτάσουμε σε πιο πολλούς δημιουργήσαμε το παρακάτω link όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής σας στο newsletter του ΣΑΓΕΣ: http://eepurl.com/cji-q5

Ολα αυτά σε mood καλοκαιριού όπως η νοσταλγική φωτογραφία (δεξιά) με απόφοιτους από τη χρονιά του 1966 και στο φιλόξενο μπαρ «Κentrikon» (φωτό αριστερά) του Θόδωρου Στάθη (‘83), στη γωνία των οδών Παύλου Μελά και Ζεύζιδος. Γιατί το ΔΣ στηρίζει τα εμπορικά μαγαζιά των αποφοίτων!