Νανά Καντσά

Αποφοίτησα από τη ΓΣΘ το 1985.

Σπούδασα Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης. Από το 1993 μέχρι το 2003 εργάστηκα ως interior designer και μετέπειτα ως project manager σε μελετητική και κατασκευαστική εταιρία στην Θεσσαλονίκη.

Στην συνέχεια, ξεκίνησα να εργάζομαι σε  εταιρία που δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο στον τομέα σχεδιασμού και παραγωγής αντικειμένων από fused glass, κυρίως στον χώρο των  Luxury Hotels & Resorts. Σε αυτό το πλαίσιο συνεργάστηκα με πελάτες σε πάνω από 20 χώρες στην Μέση Ανατολή, Ευρώπη, Αμερική, Ινδία και Αφρική.

Το 2011 δημιούργησα την εταιρία Orange και εκ τότε, συνδυάζοντας την εμπειρία μου σε διαφορετικούς τομείς συμμετέχω σε projects ως consultant, stylist και  tabletop designer.

Παράλληλα, ασχολούμαι από την θέση της Αντιπροέδρου στην οικογενειακή επιχείρηση Καντσάς Ακίνητα Επενδύσεις ΑΕ που από το 2000 δραστηριοποιείται στον χώρο των επενδυτικών ακινήτων στην Βόρεια Ελλάδα ενώ παρέχω συμβουλευτικές υπηρεσίες στην εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων σεμιναρίων και εκθέσεων The Lab Projects ΙΚΕ.

Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την φωτογραφία.