LoginRegister
sages.gr » ΝΕΑ
A+ R A-

ΝΕΑ
Ενόψει των χριστουγεννιάτικων αγορών, δείτε στο συνημμένο αρχείο τα μαγαζιά των παλιών μας συμμαθητών!
Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 15:13
Περισσότερα...
Αγαπητές/οι απόφοιτοι,

-Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του ΤΕΕ. Υποψήφιοι είναι και απόφοιτοι του Σχολείου.
Ο Γιώργος Γάγαλης (76) κατεβαίνει με το συνδυασμό «ΤΕΕ υπό κατασκευή - Μηχανικοί της Κατασκευής για το ΤΕΕ» και διεκδικεί εκλογή για την κεντρική «Αντιπροσωπεία ΤΕΕ», η Αννα Γκλεγκάκου (82) που κατεβαίνει με την ΔΚΜ για τη Διοικούσα του ΤΕΕ - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, ο Νίκος Μαλαματάρης (81) κατεβαίνει με τη Δημοκρατική Παράταξη Μηχανικών στη λίστα για την αντιπροσωπεία του ΤΕΕ και ο Θανάσης Σκορδάς (92) επίσης με τη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ" για την Κεντρική Αντιπροσωπεία ΤΕΕ από Κεντρική Μακεδονία καθώς και για την Αντιπροσωπεία Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ.
Αν γνωρίζετε και άλλη υποψηφιότητα αποφοίτου, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

-Κρατείστε ανοικτή την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου για το φετινό χριστουγεννιάτικο πάρτυ του ΣΑΓΕΣ για να τα πούμε και να ευχηθούμε τα «χρόνια πολλά» και μια «καλή χρονιά». Όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα διοργανώσουμε μια λαχειοφόρο αγορά και για το σκοπό αυτό ζητάμε και πάλι τη συνεισφορά των αποφοίτων. Όποιος θέλει να προσφέρει μια χορηγία ή ένα δώρο για την κλήρωση μπορεί να επικοινωνήσει με το email του Συλλόγου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή να ενημερώσει την ταμία του ΣΑΓΕΣ Μαρία Καλλιδοπούλου στο κινητό 6942-464-676.

- Το ΔΣ θα στηρίξει και φέτος για τα Χριστούγεννα τα επαγγελματικά μαγαζιά των αποφοίτων. Όποιος θέλει να συμμετέχει στην ενημερωτική αυτή καμπάνια (που παρέχεται δωρεάν) μπορεί να μας ενημερώσει άμεσα στο email του ΣΑΓΕΣ ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και να μας αποστείλει το λογότυπο του μαγαζιού, καθώς η σχετική μακέτα θα αποσταλεί στα μέλη του ΣΑΓΕΣ.

ΓΣΘ στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας που βρίσκεται σε εξέλιξη  για το ολοκληρωμένο σχολείο συνάντησης, στο οποίο όλοι οι μαθητές παρακολουθούν κοινό πρόγραμμα σπουδών και αποκτούν ένα κοινό απολυτήριο DIA (Deutsches Internationales Abitur), επιθυμεί να ενημερώσει τους συλλόγους γονέων των δημοτικών σχολείων της Θεσσαλονίκης. Οποιος έχει κάποια επαφή με Σύλλογο γονέων είτε μετέχει ο ίδιος σε κάποιο ΔΣ ας επικοινωνήσει με τη γυμνασιάρχη του σχολείου Γιολάντα Παπαθανασοπούλου στο τηλέφωνο 2310-475-900 ή στο ηλεκτρικό της ταχυδρομείο, που είναι το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
-Μην ξεχάστε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ευαγγελικής Κοινότητας. Με πολύ Gluehwein και παραδοσιακά γλυκά της εποχής. Η γιορτή θα γίνει την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης.
-Η εταιρία Smart Trade S.M.P.C. που ασχολείται με εισαγωγή ειδών συσκευασίας για τρόφιμα, ποτά και καλλυντικά και ειδικότερα γυάλινων βάζων, μπουκαλιών, πωμάτων, σακουλών (www.vaza.gr) αναζητεί για την πρόσληψη κοπέλας έως 25 ετών για να εργαστεί ως γραμματεία πωλήσεων.
Καθήκοντα: μετάφραση του vaza.gr στα Γερμανικά, επικοινωνία με Γερμανούς πελάτες μέσω email και τηλεφωνικώς.
Απαραίτητα: άριστα Γερμανικά, Αγγλικά, υπολογιστές.
Η θέση είναι μόνιμη, πλήρους απασχόλησης με συνεχές ωράριο, 6ήμερο.
Οι  ενδιαφερόμενοι να στείλουν βιογραφικό με φωτογραφία στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Γιάννης Βαλτής, απόφοιτος του 1981, παρουσιάζει την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ στο La Doze (Βηλαρά 1 και Συγγρού) το βιβλίο του «Extra Ball». Αντί για ομιλίες και εισηγήσεις θα μας δείξει ένα βίντεο που φτιάχτηκε για την περίσταση και θα τον ακούσουμε να διαβάζει μία από τις ιστορίες του βιβλίου. Μουσική από τους Polkar και κρασί από τον Παναγιώτη Παναγιωτίδη.
Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 12:26
Περισσότερα...
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΑΓΕΣ: χτίζουμε το παλιό σχολείο και ενημερώνουμε για το νέο σχολείο
Την ετήσια Γενική του Συνέλευση διοργανώνει την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στο παλιό σχολείο (Β. Όλγας 66)  ο ΣΑΓΕΣ. Με ενημέρωση για το νέο  σχολείο που έρχεται, αλλά και χτίζοντας το παλιό.
Στη συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Ινστιτούτου Goethe, θα έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε δύο παλιούς αποφοίτους που εργάζονται με επιτυχία στο σχολείο. Τον λυκειάρχη Νίκο Λιόλιο, απόφοιτο του '83 και τη γυμνασιάρχη Γιολάντα Παπαθανασοπούλου ('75) που θα μας ενημερώσουν για τις αλλαγές που  θα υλοποιήσει το σχολείο τα επόμενα χρόνια.
Επίσης στο τέλος της φετινής ΓΣ  θα βοηθήσουμε την εκθεσιακή προσπάθεια του Ινστιτούτου Goethe και του καλλιτέχνη Θεόδωρου Ζαφειρόπουλου να συλλέξουν περίπου 4.500 δείγματα χώματος, που θα τοποθετηθούν στις γνωστές εσοχές του τοίχου που χωρίζει το παλιό σχολείο με το Λαογραφικό Μουσείο. Το πρότζεκτ εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια του Ινστιτούτου Goethe και οι συμμετέχοντες, με την τεχνική υγρής σύνθλιψης, θα πακτώσουν το χώμα στις εσοχές του τοίχου, που όσοι φοιτήσαμε στο παλιό σχολείο όλοι γνωρίζουμε. Για το σκοπό αυτό φέρτε μαζί σας σε μια σακούλα λίγο χώμα από τη γειτονιά σας, το σχολείο ή αυτό που θεωρείτε πατρίδα σας. Τα υπόλοιπα θα γίνουν στο προαύλιο του Iνστιτούτου Goethe μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης.
Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016 21:11
Περισσότερα...

ΣΑΓΕΣ ΤΗΕΜΕΝ

Login

Register

*
*
*
*
*

* Field is required