LoginRegister
sages.gr » ΝΕΑ
A+ R A-

ΝΕΑ
Βρείτε συνημμένη την αγγελία για θέση εργασίας στο τμήμα Πωλήσεων και Marketing του ομίλου Sani Resort και Ikos Resort.
Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 12:44
Περισσότερα...
Πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ινστιτούτου Goethe, όπου για πολλά χρόνια στεγάστηκε η Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης, η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΑΓΕΣ. Στη συνάντηση αναγνώστηκε η Έκθεση Πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ., ενώ έγινε μια αναλυτική συζήτηση για το πως μπορεί ο Σύλλογος να επεκτείνει με πρωτοβουλίες την εξωστρέφειά του.
Σύμφωνα με τις προτάσεις που κατατέθηκαν στη Γ.Σ. το επόμενο διάστημα ο ΣΑΓΕΣ θα προσπαθήσει να επανεκδώσει το περιοδικό «ΣΑΓΕΣ-Themen» σε ηλεκτρονική μορφή, ενώ ακούστηκαν προτάσεις και ιδέες για την υλοποίηση του επαγγελματικού καταλόγου των μελών, καθώς και την ενίσχυση του site του ΣΑΓΕΣ (www.sages.gr), που προτείνεται να αναβαθμισθεί. Επίσης έγινε συζήτηση για την καλύτερη συνεργασία με τους αποφοίτους του γερμανικού τμήματος της ΓΣΘ, ενώ έπεσαν και μερικές πρώτες ιδέες για το 2019, χρονιά κατά την οποία ο ΣΑΓΕΣ συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυσή του.
Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την Έκθεση Πεπραγμένων, την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και τον Οικονομικό Απολογισμό της χρονιάς, ενώ απάλλαξε το απερχόμενο ΔΣ από περαιτέρω ευθύνες. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, που θα έχει θητεία τριετή.
Στο νέο ΔΣ του ΣΑΓΕΣ, που είναι εννιαμελές, εκλέχτηκαν οι εξής απόφοιτοι κατά σειρά εκλογής: Νίκος Οικονόμου (απόφοιτος '81), Μαρία Καλλιδοπούλου ('62) και Μαρία Σαρηγιαννίδου ('05), Σπύρος Πέγκας ('86), Δημήτρης Φινοκαλιώτης ('98), Εύα Ναούμ ('04), Ντόρα Μαλαματάρη ('83), Αννα Γκλεγκλάκου ('82)  και Γιώργος Γεωργιάδης ('89), ενώ αναπληρωματικό μέλος αναδείχτηκε ο Χρήστος Μπαχτσετζής ('03). Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Δημήτρης Γάγαλης ('78), Δημήτρης Θεοδώρου ('86) και Κώστας Ναούμ ('07).
Τις επόμενες ημέρες τα μέλη του νέου ΔΣ θα συνεδριάσουν για να συγκροτηθούν σε σώμα.
Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 11:03
Περισσότερα...
Αγαπητοί και αγαπητές απόφοιτοι,

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα διοργανώνουμε τη Γενική μας Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο παλιό μας σχολείο (Β. Ολγας 66), όπου σήμερα στεγάζεται το ινστιτούτο Goethe. Η συνέλευση που είναι εκλογοαπολογιστική θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ινστιτούτου Goethe, όπου το απερχόμενο ΔΣ θα παρουσιάσει τον απολογισμό του, ενώ στη συνέχεια θα εκλεγεί το νέο ΔΣ, η θητεία του οποίου θα είναι τριετής.
Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη ΓΣ και στις εκλογές έχουν όλα τα μέλη του ΣΑΓΕΣ που έχουν πληρώσει τουλάχιστον μια συνδρομή τα τελευταία χρόνια. Η πληρωμή της συνδρομής μπορεί να γίνει και κατά τη διάρκεια της ΓΣ. Επίσης να σημειώσουμε ότι για τη συμμετοχή στη ΓΣ και στις εκλογές ισχύει και η επιστολική ψήφος, όπως είχε εγκριθεί στη ΓΣ πριν από τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι με μια εξουσιοδότηση μπορεί να ψηφίσει και ένας παλιός συμμαθητής ή μια παλιά σας συμμαθήτρια.
Ελάτε να ψηφίσετε και να κάνετε προτάσεις για το μέλλον του ΣΑΓΕΣ. Ο Σύλλογος σας χρειάζεται όλους. Για το σκοπό αυτό το ΔΣ, συνυπολογίζοντας και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί παλιοί μας συμμαθητές, έχει μειώσει την ετήσια συνδρομή από 30 ευρώ σε 20, έτσι ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους αποφοίτους του σχολείου να συμμετάσχουν στον ΣΑΓΕΣ.
Ελάτε λοιπόν στη ΓΣ, που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στο παλιό σχολείο. Για να δυναμώσουμε τον ΣΑΓΕΣ.
Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της Συνέλευσης θα επακολουθήσει μια χαλαρή συνάντηση στο κυλικείο του ινστιτούτου Goethe. Με βαρελίσια μπύρα, πικάντικα λουκάνικα και καλή διάθεση.

Διαφήμιση στο λεύκωμα της ΓΣΘ

Η Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης εκδίδει μια φορά το χρόνο το λεύκωμα (Jahresbuch) με τα σχολικά γεγονότα της χρονιάς. Το λεύκωμα εκδίδεται τον Σεπτέμβριο σε περίπου 1000 αντίτυπα, μοιράζεται σε όλους τους μαθητές του σχολείου, αλλά και σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που επισκέπτονται  το σχολείο κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Στο λεύκωμα υπάρχει η δυνατότητα για διαφημιστική καταχώρηση. Η ημισέλιδη (21 cm X 14 καθαρά) κοστίζει 150.- Ευρώ (+24% ΦΠΑ) και η ολοσέλιδη (21 cm X 29) 300.- ευρώ.
Όποιος από τους αποφοίτους ενδιαφέρεται να διαφημισθεί μέσω του λευκώματος, παρακαλούμε να μας ενημερώσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Είτε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. είτε τηλεφωνικά στο 6976-278-213 (Νίκος Οικονόμου)
Πέμπτη, 01 Ιούνιος 2017 12:13
Περισσότερα...

ΣΑΓΕΣ ΤΗΕΜΕΝ

Login

Register

*
*
*
*
*

* Field is required