LoginRegister
sages.gr » ΝΕΑ
A+ R A-

ΝΕΑ
Αγαπητοί απόφοιτοι,
Στο πλαίσιο της ισότιμης στήριξης όλων των αποφοίτων που διεκδικούν την ψήφο μας, σας ενημερώνουμε για τις υποψηφιότητες των αποφοίτων του σχολείου στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής:
Η Θωμαϊδου Ειρήνη (Ρένα) ('91), υποψήφια βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης με Το Ποτάμι
Ο Κωνσταντίνου Γιάννης ('84), υποψήφιος βουλευτής στη Β' Θεσσαλονίκης με Το Ποτάμι
Ο Πέγκας Σπύρος ('86), υποψήφιος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης με Το Ποτάμι
Η Σάπικα Σύνθια (‘86), υποψήφια  βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ
Η Στεφανοπούλου Μαρία (’83),  υποψήφια με την Κοινωνία στην Α’ Θεσσαλονίκης
Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!
Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 17:54
Περισσότερα...
Νewsletter Ιούλιος 2015
Αγαπητοί απόφοιτοι, αγαπητές απόφοιτες,
1.
Χίλια μπράβο στον Γρηγόρη και τους συμμαθητές τους
Ο ΣΑΓΕΣ υποδέχεται με χαρά τη νέα φουρνιά των αποφοίτων που τελείωσαν φέτος την Γ' Λυκείου του σχολείου. Μια φουρνιά που με τις επιδόσεις της έδειξε ότι η φήμη του γερμανικού καλά κρατεί.
Αυτό αποδεικνύουν οι αριθμοί: Φέτος από τους 51 τελειόφοιτους οι 20 τελείωσαν τη χρονιά με βαθμό απολυτήριου πάνω από 18,1. Μάλιστα οι μαθητές κατέγραψαν υψηλούς βαθμούς και στις εξετάσεις του γερμανικού απολυτηρίου (Abitur): 1,9 μέσος όρος, όταν στα σχολεία της Γερμανίας ο μέσος όρος κυμαίνεται μεταξύ 2,4 με 2,6.
Μεγάλη επιτυχία και με τις υποτροφίες DAAD. Όπως όλα τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος η γερμανική υπηρεσία ανταλλαγών (DAAD) χορήγησε σε 2 μαθητές του σχολείου πλήρη υποτροφία για το σύνολο των σπουδών τους στη Γερμανία. Στην Ανδρομάχη Αγγελίδου και στον Νίκο Ποιμενίδη.
Ταυτόχρονα ο Γρηγόρης Χριστοδούλου έσπασε τα κοντέρ των πανελλαδικών, πετυχαίνοντας 19.338 μόρια!
Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας πει δύο λόγια για την επιτυχία του. Να τι μας έγραψε:
«Οι πανελλαδικές εξετάσεις ήταν και για εμένα ιδιαίτερα απαιτητικές. Αυτό που σίγουρα βοήθησε ήταν το αρκετό διάβασμα, καθώς και η καλή προετοιμασία από τις προηγούμενες τάξεις, από τις οποίες δεν είχα "κενά". Εξαιτίας και της επιπρόσθετης προετοιμασίας για το γερμανικό απολυτήριο (Abitur) το πρόγραμμά μου ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένο. Προσπαθούσα όμως να εναλλάσσω τα μαθήματα που μου αρέσουν περισσότερο με αυτά που διάβαζα λιγότερο ευχάριστα, καθώς και να εφαρμόζω για πρώτη φορά πρόγραμμα στο διάβασμά μου, ιδιαίτερα τις μέρες που δεν είχα πολύ όρεξη για μελέτη.
Επίσης, αν και οι εξωσχολικές μου δραστηριότητες περιορίστηκαν, συνέχισα να βρίσκομαι με τους φίλους μου, καθώς και να παίζω τένις μέχρι το Νοέμβριο, οπότε και μετά από μια γρίπη έχασα την επαφή με το άθλημα. Τώρα όμως έχω όλη τη διάθεση και τον χρόνο να ασχοληθώ με το τένις, το σχέδιο και τη γυμναστική. Θα μπορούσα λοιπόν να πω ότι η άθληση και γενικά η έξοδος από το σπίτι είναι απολύτως απαραίτητη.
Κάτι ακόμα που διαπίστωσα κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών είναι ότι το άγχος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Πιστεύω ότι το άγχος πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά για τον κάθε μαθητή και επίσης ότι αυτό εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία, την καθεαυτή προετοιμασία και ιδιαίτερα από την εξοικείωση που έχει αποκτήσει ένας μαθητής με τα εξεταζόμενα μαθήματα από τις μικρότερες τάξεις.
Όμως παρά τις δυσκολίες και το εντατικό διάβασμα, περάσαμε μια πολύ ωραία χρονιά με τους συμμαθητές μου, ενώ οι καθηγητές μας μάς συμπαραστέκονταν, μάς εμψύχωναν και μάς βοηθούσαν στην προετοιμασία μας, επιτρέποντάς μας και να χαλαρώνουμε σε περιόδους έντονης πίεσης. Γι' αυτό και θα ήθελα να ευχηθώ στους συμμαθητές μου, στους καθηγητές και τη Διεύθυνση τα καλύτερα και φυσικά ένα πανέμορφο καλοκαίρι!
Σχετικά με τα επόμενα βήματά μου: σκοπεύω να σπουδάσω Μηχανολογία και στη συνέχεια σχεδιασμό αυτοκινήτων ή αεροδυναμική. Την ερχόμενη βδομάδα θα βρίσκομαι στο Τορίνο, όπου θα παρακολουθήσω σεμινάρια και workshops στον σχεδιασμό αυτοκινήτων, και στη συνέχεια θα επιστρέψω εδώ για να συνεχίσω τις καλοκαιρινές μου διακοπές!!»
Αυτά από τον Γρηγόρη Χριστοδούλου της 12c, που στις πανελλαδικές έλαβε τους εξής βαθμούς:  Μαθηματικά κατεύθυνσης 19.2,  Φυσική κατεύθυνσης 20, Ανάπτυξη Εφαρμογών 19.5, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων 20, Έκθεση 15.9 και Βιολογία Γενικής παιδείας 20!
Χίλια μπράβο στον Γρηγόρη, αλλά και σε όλους τους νέους αποφοίτους, τους οποίους θα υποδεχτούμε σύντομα στον ΣΑΓΕΣ.
2.
Συνεχίζονται οι εγγραφές για την επόμενη χρονιά
Σας ενημερώνουμε ότι στη ΓΣΘ συνεχίζονται μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για τα προπαρασκευαστικά τμήματα του σχολικού έτους 2015-2016. Τα τμήματα αυτά θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και αφορούν τους μαθητές που κατά το σχολικό έτος 2015-2015  θα φοιτούν στη ΣΤ’ Δημοτικού και ενδιαφέρονται να εισαχθούν στο γυμνάσιο της Σχολής τον Σεπτέμβριο του 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2310-475-900.
3.
Διεθνής Κοινοβουλευτική Υποτροφία του Γερμανικού Κοινοβουλίου
Για δεύτερη χρονιά φέτος υλοποιείται το πρόγραμμα της Διεθνούς Κοινοβουλευτικής Υποτροφίας που επιτρέπει σε πτυχιούχους από την Ελλάδα να μεταβούν στο Βερολίνο, να εργαστούν στα πλαίσια πρακτικής εργασίας στα γραφεία Γερμανών βουλευτών και να παρακολουθήσουν σεμινάρια σε πανεπιστήμια του Βερολίνου, αλλά και μια σειρά από εκδηλώσεις.
Η Διεθνής Κοινοβουλευτική Υποτροφία είναι πρωτοβουλία της Ομοσπονδιακής Κάτω Βουλής της Γερμανίας και τελεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων. Κάθε χρόνο χορηγούνται 120 υποτροφίες σε υποψήφιους με έκδηλο πολιτικό ενδιαφέρον, προερχόμενους από 41 διαφορετικές χώρες. Το πρόγραμμα διεξάγεται από το 1986 και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο από την 1η Μαρτίου έως την 31η Ιουλίου σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια του Βερολίνου.
Κατά την έναρξη του προγράμματος οι υποψήφιοι δεν πρέπει να υπερβαίνουν το τριακοστό έτος της ηλικίας τους, ενώ προϋπόθεση είναι να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού ιδρύματος ανώτατης εκπαίδευσης και άριστη γνώση της γερμανικής γλώσσας. Η υποτροφία περιλαμβάνει μηνιαία αποζημίωση 500 Ευρώ, δωρεάν διαμονή καθώς και ασφαλιστική κάλυψη ασθενείας, ατυχήματος και αστικής ευθύνης. Επιπλέον, η υποτροφία καλύπτει τα έξοδα μετάβασης προς και από το Βερολίνο.
Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων από την Ελλάδα είναι μέχρι τις 15 Ιουλίου 2015. Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και το έντυπο της αίτησης υπάρχουν στην σελίδα: http://www.bundestag.de/bundestag/europa_internationales/internat_austausch/neue_ laender/info/griechenland/285732
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας (πολιτικό τμήμα, τηλ. 210 7285307).
4.
Υποτροφίες για απόφοιτους των Γερμανικών Σχολών
Μια νέα υποτροφία που διαρκεί δύο χρόνια και αφορά και αποφοίτους τω ν Γερμανικών Σχολών του εξωτερικού ξεκινά μέσω του προγράμματος «Geh Deinen Weg». Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να λάβει πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.geh-deinen-weg.org  μέχρι τις 31 Αυγούστου ή τηλεφωνικά στο 0049-30-54707050 (υπεύθυνος Mikolaj Ciechanowicz)
Το ΔΣ του ΣΑΓΕΣ εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση. Και στην πατρίδα μας μας καλό κουράγιο!
Αγαπητοί απόφοιτοι, αγαπητές απόφοιτες,
-Δύο εκδηλώσεις της τελευταίας στιγμής: Ο Χρήστος Μαγλουσίδης, απόφοιτος του 1976 και ψυχή του Διαμαντένιου Δρόμου του βουδισμού στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει την Κυριακή 19 Ιουλίου διάλεξη με τον Δανό Λάμα Όλε Νύνταλ. Στην εκδήλωση, που γίνεται με αφορμή τα 40 χρόνια της παρουσίας του Διαμαντένιου Δρόμου του Βουδισμού στην Ελλάδα, δίνεται  μια ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τη σύγχρονη όψη του Βουδισμού στη Δύση.
Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, στις 7.30, στο συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" (αίθουσα Ολυμπιάδα, είσοδος 7 ευρώ) και θα περιλαμβάνει διάλεξη του Λάμα Όλε Νύνταλ με θέμα «Ο Βουδισμός στη Δύση».
-Όπως μάς ενημέρωσε η διευθύντρια του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Αγαθονίκη Τσιλιπάκου (απόφοιτη του 1984) το Μουσείο θα συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Το Σάββατο 29 Αυγούστου, το Μουσείο θα παραμείνει επισκέψιμο για το κοινό ως τις 9.30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο από τις 6.30 έως τις 9.30. Στη συνέχεια, στο αίθριο του Μουσείου, κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι, ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας Γιάννης Ανδρόνογλου θα ερμηνεύσει διάσημα έργα για σόλο κιθάρα των Ισπανών συνθετών Joaquin Rodrigo,  Isaac Albeniz, Francisco Tarrega καθώς και του Ιταλού Carlo Domeniconi. Επίσης, με τους συνεργάτες του Αλέξανδρο Μπλέτσο στο βιολί και Δημήτρη Ντάκα στο bendir, θα ερμηνεύσει έργα και διασκευές του σε θέματα από την Ελληνική Μουσική Παράδοση
Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2015 17:19
Περισσότερα...
Πραγματοποιήθηκε η ετήσια ΓΣ του Συλλόγου μας
Σε έναν πανέμορφο χώρο, όπως είναι το αμφιθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Βυζαντινού Μουσείου Πολιτισμού,  πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, 25 Μαΐου, η ετήσια ΓΣ του ΣΑΓΕΣ. Σε αυτήν το ΔΣ παρουσίασε την έκθεση πεπραγμένων για την περίοδο 2014-2015, καθώς και την αναλυτική κατάσταση εσόδων εξόδων για την χρονιά που μας πέρασε.
Όπως τονίστηκε  στην περσινή χρονιά:
-Συνεχίστηκε η ενημέρωση της ψηφιακής βάσης του ΣΑΓΕΣ, που περιλαμβάνει πλέον πάνω από 3.000 αποφοίτους και 1.300 ενημερωμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ενώ στη σελίδα του fb είναι γραμμένοι 1345 απόφοιτοι. Το ΔΣ ενημέρωσε ηλεκτρονικά τους αποφοίτους για  εκδηλώσεις του ΣΑΓΕΣ και των ελληνογερμανικών φορέων της πόλης μας και κυρίως της ΓΣΘ και του Ινστιτούτου Goethe. Αρκετά υψηλός είναι ο αριθμός αγγελιών για εύρεση εργασίας που διακινήθηκαν μέσω των newsletter. Το ΔΣ είδε με ικανοποίηση το γεγονός ότι ο νέος οικονομικός διευθυντής της ΓΣΘ είναι απόφοιτος, ο οποίος ενημερώθηκε για τη θέση εργασίας μέσω αγγελίας του ΣΑΓΕΣ. Μάλιστα για το σκοπό αυτό ο Ιάκωβος Φωστειρόπουλος, απόφοιτος του ‘87, μάς ευχαρίστησε  με σχετική επιστολή.
-Οι συνδρομές του ΣΑΓΕΣ είναι σαφώς περιορισμένες και δεν ξεπέρασαν για φέτος τις 35.  Ο αριθμός δεν είναι ικανοποιητικός και το ΔΣ είναι ανοικτό σε οποιεσδήποτε προτάσεις για βελτίωση της σημερινής κατάστασης, που πάντως έχει να κάνει και με μια γενικότερη μείωση της συμμετοχής του κόσμου σε φορείς και σωματεία, αλλά και την οικονομική κρίση. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την περσινή απόφαση που ελήφθη στην Γενική Συνέλευση του 2014 η ετήσια συνδρομή είναι πλέον 20.- ευρώ και ότι ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να την πληρώσει, κάνοντας κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό του ΣΑΓΕΣ στην Τράπεζα Πειραιώς.
-Το ΔΣ ασχολήθηκε εκτεταμένα με την υποστήριξη και ενημέρωση της ιστοσελίδας του συλλόγου (www.sages.gr), η οποία από το 2012 ανανεώθηκε πλήρως. Παρόλα αυτά το δέλεαρ της νέας ιστοσελίδας δε στάθηκε ικανό να δημιουργήσει μεγάλη κινητικότητα, καθώς στον επαγγελματικό κατάλογο έχουν μέχρι στιγμής εγγραφεί πολύ λίγοι απόφοιτοι. Καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να το κάνουν σήμερα, κάνοντας κλικ στο www.sages.gr και ακολουθώντας τη σχετικά απλή διαδικασία για την εγγραφή τους στον επαγγελματικό κατάλογο.
-Το ΔΣ συμμετείχε ενεργά σε διάφορα ελληνογερμανικά fora, όπως στην επιτροπή συνεργασίας και συντονισμού φορέων της ΓΣΘ (ΚΟΟP) και στο δίκτυο φορέων που έχει στήσει το γερμανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, όπου ενημέρωσε τους φορείς για όλες τις εκδηλώσεις του ΣΑΓΕΣ. Αντιπροσωπεία του ΔΣ παραβρέθηκε στη γιορτή των νέων αποφοίτων της τάξης του 2014 πέρσι το καλοκαίρι, ενώ φέτος θα δώσουμε για πρώτη φορά το παρόν και στην τελετή αποφοίτησης του γερμανικού τμήματος.
-Το ΔΣ οργάνωσε με επιτυχία μια κεντρική εκδήλωση του ΣΑΓΕΣ. Το χριστουγεννιάτικο πάρτι που για άλλη μια φορά είχε μεγάλη προσέλευση έγινε στο Νavona. Φέτος η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκε ένα ποσό 400.- ευρώ από τη λαχειοφόρο αγορά, που θα διατεθεί στο Σύλλογο Συνδρόμου Down. Η επιτυχία της εκδήλωσης και η πολύ θερμή ανταπόκριση που  έδειξε ο κόσμος των αποφοίτων (σχεδόν 25 επιχειρήσεις πρόσφεραν κάποια μικρή χορηγία για τη λαχειοφόρο αγορά) αποτελεί μια καλή παρακαταθήκη για το μέλλον.
-Επίσης πολύ  επιτυχής κρίνεται και η συνδιοργάνωση από τον ΣΑΓΕΣ της συναυλίας της αποφοίτου Μαρίας Αστεριάδου (’83), που έγινε στις αρχές Ιανουαρίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του σχολείου στην αίθουσα τελετών της ΓΣΘ.
-Στον τομέα των αθλητικών εκδηλώσεων ο Σύλλογος μετά από επαφές που είχε το ΔΣ με τη διεύθυνση της ΓΣΘ εξασφάλισε και πάλι για τα μέλη του τη δυνατότητα χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου για το μπάσκετ, κάθε Τετάρτη από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ.
-Με μεγάλη συμμετοχή αποφοίτων έγινε φέτος το Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου και του Λυκείου του σχολείου που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από τη ΓΣΘ. Σχεδόν όλοι οι ομιλητές ήταν απόφοιτοι, ενώ για πρώτη φορά και η κεντρική ομιλία έγινε από απόφοιτο, τον Σταύρο Ανδρεάδη (΄65).
-Συνεχίσαμε και φέτος την επιτυχημένη παράδοση των εκδηλώσεων με τους παλιούς καθηγητές μας, εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε μαγαζιά αποφοίτων. Πρόπερσι ξεκινήσαμε με τη Γιολάντα Παπαθανασοπούλου και τον Matthias Faltenbacher στο «Ble» του Μάκη Ραφτόπουλου  (’92) και με τον Νίκο Μπριασούλη στο Ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο του Πέτρου Σταμάτη (’81). Πέρσι το Νοέμβριο διοργανώσαμε αντίστοιχη εκδήλωση με την παλιά Λυκειάρχη Νίκη Σίμου στο «Beerstore» των αποφοίτων Αλέξη Πιτσιώνα (’98, απόφοιτος του γερμανικού τμήματος) και του Ανδρέα Σταυρόπουλου (΄98), που είχε επιτυχία. Θα συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική, όπως έδειξε και η οργανωτική επιτυχία της εκδήλωσης στο «Βήτα», που έγινε το ίδιο βράδυ μετά τη φετινή ΓΣ του ΣΑΓΕΣ, με την παρουσία της παλιάς Λυκειάρχη του σχολείου κ. Αναστασία Αθανάτου.
-Δώσαμε βοήθεια και επικοινωνιακή ενίσχυση σε όλους τους αποφοίτους που συμμετείχαν στις εκλογές. Ενημερώσαμε τα μέλη μας για τις υποψηφιότητες στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, όπου τρεις απόφοιτοί μας ήταν υποψήφιοι.
-Επίσης το ΔΣ ενημέρωσε μέσω καμπάνιας που έκανε την περίοδο πριν από τα περσινά Χριστούγεννα για τους αποφοίτους που δραστηριοποιούνται εμπορικά στη Θεσσαλονίκη. Προτρέποντας τα μέλη και τους φίλους του ΣΑΓΕΣ να προτιμήσουν τα συγκεκριμένα μαγαζιά για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους. Η πρωτοβουλία Pro-ΣΑΓΕΣ, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 20 έμποροι, σχολιάστηκε θετικά και μπορεί να αποτελέσει ένα πεδίο δράσης και για την επόμενη χρονιά.
-Θετική ήταν η πρώτη διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής που κάναμε τον περασμένο Νοέμβριο στη λίμνη Κερκίνη. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και η γενική εκτίμηση που καταγράφηκε ήταν ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μπορεί να έχουν σημαντική συμμετοχή. Αρκεί να γίνει σωστή επιλογή ημερομηνίας και έγκαιρη ενημέρωση.
-Βοηθήσαμε οικονομικά ομάδα νομικών που είναι απόφοιτοι στην υπόθεση της πιστοποίησης της γερμανικής γλώσσας, όπου έγινε η συζήτηση στο ΣτΕ. Η απόφαση αναμένεται και θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε αυτόν τον αγώνα που αφορά στην αναγνώριση του Abitur. Για το θέμα έγινε αναλυτική κουβέντα στη ΓΣ και αποφασίστηκε να υπάρξει ένα υπόμνημα του ΣΑΓΕΣ, που θα προωθηθεί στον αναπληρωτή υπουργό παιδείας Τάσο Κουράκη.
-Σκέψεις και προτάσεις για το μέλλον
1.Το ΔΣ έχει αποφασίσει να εκδώσει ξανά ηλεκτρονικά το «Sages-Themen», που αποτέλεσε για  χρόνια ένα σημαντικό φόρουμ επικοινωνίας των αποφοίτων. Πρέπει να προχωρήσει, χρειάζεται όμως στελέχωση και οργάνωση της δουλειάς.
2. Συνέχιση της διοργάνωσης μικρών  events υποστηρικτικά των επαγγελματικών δράσεων των μελών του ΣΑΓΕΣ.
3. Ενίσχυση των εκδηλώσεων αλληλεγγύης του ΣΑΓΕΣ.
Το ΔΣ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την διευθύντρια του Βυζαντινού Μουσείου Πολιτισμού Αγαθονίκη Τσιλιπάκη (‘84), που μας παραχώρησε την αίθουσα για την πραγματοποίηση της ΓΣ και μάς έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση στους χώρους του μουσείου. Δεσμευτήκαμε μάλιστα αυτή η συνεργασία μεταξύ του ΣΑΓΕΣ και του Μουσείου να συνεχισθεί και στο μέλλον.
Θεσσαλονίκη, Μάιος 2015
Το  ΔΣ
Τρίτη, 02 Ιούνιος 2015 17:14
Περισσότερα...

ΣΑΓΕΣ ΤΗΕΜΕΝ

Login

Register

*
*
*
*
*

* Field is required