Χριστούγεννα με τον Σ.Α.ΓΕ.Σ.

-Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο «Sinatra Εspresso Wine Bar» (Μητροπόλεως 20 με Κομνηνών) του Φίλιππου Αποστολίδη-Καλλιδόπουλου (’99) θα πιούμε το παραδοσιακό Glühwein. Σας περιμένουμε μετά τις 12 το μεσημέρι (κρατήσεις γίνονται στο τηλέφωνο 6942-464-672)
-Ο Σύλλογός μας στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για να στηρίξει τις εμπορικές δραστηριότητες των μελών του αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενόψει της χριστουγεννιάτικης αγοράς. Για το σκοπό αυτό καλούμε όλα τα μέλη και τους αποφοίτους της ΓΣΘ να μας ενημερώσουν μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, αν διατηρούν κατάστημα λιανεμπορίου στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Θα επακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση από τη μεριά μας μέσω της ιστοσελίδας του ΣΑΓΕΣ, μέσω ειδικού newsletter, αλλά και μέσω σχετικής ανακοίνωσης προς όλους τους αποφοίτους για τη στήριξη των συγκεκριμένων μαγαζιών. Οσοι λοιπόν έμποροι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να μας αποστείλουν τα στοιχεία τους και ένα λογότυπο του μαγαζιού τους στο email [email protected]. Προθεσμία μέχρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.
-Θυμίζουμε το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ευαγγελικής Κοινότητας, που θα γίνει την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

-Τέλος ετοιμαστείτε για το φετινό χριστουγεννιάτικο πάρτυ του ΣΑΓΕΣ, που θα γίνει την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου. Νεότερα σύντομα.