Τάκτικη Γενική Συνέλευση 15/06

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΑΓΕΣ: χτίζουμε το παλιό σχολείο και ενημερώνουμε για το νέο σχολείο
Την ετήσια Γενική του Συνέλευση διοργανώνει την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στο παλιό σχολείο (Β. Όλγας 66) ο ΣΑΓΕΣ. Με ενημέρωση για το νέο σχολείο που έρχεται, αλλά και χτίζοντας το παλιό.
Στη συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Ινστιτούτου Goethe, θα έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε δύο παλιούς αποφοίτους που εργάζονται με επιτυχία στο σχολείο. Τον λυκειάρχη Νίκο Λιόλιο, απόφοιτο του '83 και τη γυμνασιάρχη Γιολάντα Παπαθανασοπούλου ('75) που θα μας ενημερώσουν για τις αλλαγές που θα υλοποιήσει το σχολείο τα επόμενα χρόνια.
Επίσης στο τέλος της φετινής ΓΣ θα βοηθήσουμε την εκθεσιακή προσπάθεια του Ινστιτούτου Goethe και του καλλιτέχνη Θεόδωρου Ζαφειρόπουλου να συλλέξουν περίπου 4.500 δείγματα χώματος, που θα τοποθετηθούν στις γνωστές εσοχές του τοίχου που χωρίζει το παλιό σχολείο με το Λαογραφικό Μουσείο. Το πρότζεκτ εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια του Ινστιτούτου Goethe και οι συμμετέχοντες, με την τεχνική υγρής σύνθλιψης, θα πακτώσουν το χώμα στις εσοχές του τοίχου, που όσοι φοιτήσαμε στο παλιό σχολείο όλοι γνωρίζουμε. Για το σκοπό αυτό φέρτε μαζί σας σε μια σακούλα λίγο χώμα από τη γειτονιά σας, το σχολείο ή αυτό που θεωρείτε πατρίδα σας. Τα υπόλοιπα θα γίνουν στο προαύλιο του Iνστιτούτου Goethe μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης.