Συνάντηση του ΔΣ του ΣΑΓΕΣ με τον διευθυντή της Γερμανικής Σχολής

Συνάντηση γνωριμίας αλλά και ουσίας είχε αντιπροσωπεία του  νέου ΔΣ του ΣΑΓΕΣ με τον διευθυντή της ΓΣΘ Holger Thomas Reusch. Στο πρωινό ραντεβού που έγινε στο γραφείο του Γερμανού εκπαιδευτικού, ο οποίος έχει σπουδάσει Αρχαία Ελληνικά και έκλεισε ήδη ένα χρόνο θητείας ως διευθυντής του σχολείου, τα μέλη του ΔΣ του ΣΑΓΕΣ ενημέρωσαν τον κ. Reusch για τις δραστηριότητες του συλλόγου μας, ενώ εξέφρασαν η επιθυμία όλων των αποφοίτων για στενότερη συνεργασία με το σχολείο. Από τη μεριά τoυ ο κ. Reuss μας ενημέρωσε για την πορεία εφαρμογής του νέου συστήματος του Αbitur, καθώς και για τα σημαντικά βήματα που γίνονται στο σχολείο στον τομέα της ψηφιακής εκπαίδευσης. Δήλωσε δε ότι και το σχολείο επιθυμεί μια στενή και ουσιαστική συνεργασία με τον ΣΑΓΕΣ.

Πρώτος θετικός καρπός αυτής της συνεργασίας είναι η δωρεάν παραχώρηση του γυμναστηρίου του σχολείου για τους απόφοιτους που θέλουν να παίξουν μπάσκετ. Για τις λεπτομέρειες θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες ξεχωριστή ανακοίνωση από το ΔΣ. Επίσης προσκαλέσαμε τον κ. Reuss στο φετινό χριστουγεννιάτικο πάρτι του ΣΑΓΕΣ που θα γίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ενώ ανταλλάξαμε και άλλες ιδέες για περαιτέρω συνεργασία.

Στην αντιπροσωπεία του ΔΣ του ΣΑΓΕΣ συμμετείχαν ο πρόεδρος Νίκος Οικονόμου, η ειδική γραμματέας Γιολάντα Παπαθανασοπούλου και το μέλος Μαρία Καλλιδοπούλου