Στηρίζουμε τα μαγαζιά των αποφοίτων

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ
Για τα Χριστούγεννα στηρίζουµε τους παλιούς µας συµµαθητές που έχουν εµπορικά µαγαζιά. Ένα δώρο που µπορεί να µας θυµίζει την εποχή που πηγαίνουµε µαζί σχολείο. Και που σήµερα, όπου όλα είναι πια πιο δύσκολα, µπορεί να βοηθήσει τον καθένα µας. Για το σκοπό αυτό ο ΣΑΓΕΣ ενηµερώνει τους αποφοίτους της Γερµανικής Σχολής για τα εµπορικά µαγαζιά, τα οποία απάντησαν στο email µας για την εµπορική τους δραστηριότητα. Καλές γιορτές σε όλους. Στηρίζοντας τον ΣΑΓΕΣ.
Τον Δηµήτρη Καλαφάτη (απόφοιτος του 1963), µε είδη υγιεινής, πλακίδια, βρύσες, επί της οδού Μητροπόλεως 49 (KalafatisBagno).
Την γκαλερί Ρωµανού 7 της ΝένηςΑθανασιάδου-Κωτίδο (απόφοιτη του 1965), που βρίσκεται στο Λευκό Πύργο, επί της οδού Ρωµανού 7.
Tη Νίκη Πετροπούλου (’67), που διατηρεί κατάστηµα Οπτικών (Οπτικά Πετρόπουλος), επί της οδού ΊωνοςΔραγούµη 49.
Τον Μανόλη Βλαχογιάννη, απόφοιτο του 1973, που διατηρεί κατάστηµα (Εµµανουήλ Βλαχογιάννης & Σια), µε υφάσµατα-εισαγωγές επί της οδού Ερµού 3.
Τον Θωµά Χριστοδουλίδη, απόφοιτο του 1978 και τα καταστήµατά του THM MODELS&TOYS µε είδη µοντελισµού (Παύλου Μελά 15) και BοBο (Αριστοτέλους 16) µε είδη παιχνιδιών.
Τη Βιργινία Ιωαννίδου (’79), την αδελφή της Μαρία Ιωαννίδου (’81) και τον Χάρη Λαγογιάννη (’79) που είναι οι ιδιοκτήτες του µαγαζιού ΣΤΑΜΙΩΝ (ΊωνοςΔραγούµη 24), όπου θα βρείτε καπέλα και αξεσουάρ για όλες τις ηλικίες και παιδικά ρούχα HelloKitty, Spiderman και MacQueen.
Τον Αντώνη Φακίδη (’79) και το κατάστηµαΦακίδης, µε αξεσουάρ µόδας, φω µπιζού και ζώνες, επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου 19.
Τον Αβραάµ Σπυρόπουλο, απόφοιτο του 1981, που έχει δύο καταστήµατα µε γυναικεία ενδύµατα στην οδό Ερµου (29 και 75), καθώς και στο e-shop: www.happysizes.gr
Τον Πέτρο Σταµάτη (’81), µε το βιβλιοπωλείο «Traveller», που είναι εξειδικευµένο για ταξίδια και βρίσκεται στην οδό Προξένου Κοροµηλά 48.
Τον Βαγγέλη Φραγκισκάτο, που είναι απόφοιτος του 1982 και διατηρεί κατάστηµα µε βρεφικά και παιδικά είδη, το Τρίκυκλο, στο MediterraneanCosmos.
Τον Γιώργο Τζίµα, απόφοιτο του 1985 και το κατάστηµα «TzimasCosmetics», µε διάφορα είδη καλλυντικών, αλλά και είδη οµορφιάς, που βρίσκεται επί της οδού Τσιµισκή 83.
Τον Σπύρο Πέγκα (’86) και την γκαλερί Ντόρα Πέγκα, µε χειροποίητα χαλιά πολυτελείας. Στη Θεσσαλονίκη στο κατάστηµα που βρίσκεται επί της οδού Προξένου Κοροµηλά 19 και στην Αθήνα στο Κολωνάκι, στην οδό Πινδάρου 7.
Τον Μάκη Ραφτόπουλο (’92) που είναι ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Ble», µε υποκαταστήµατα στην οδό Αγίας Σοφίας 19 µε Γεωργίου Σταύρου και επί της Εγνατίας 138 µε Π. Π. Γερµανού.
To DOMAIN carpets&more του αποφοίτου Γιάννη Παναγιωτίδη (’93) επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως 27 στην Καλαµαριά. Με είδη σπιτιού (χαλιά, κουρτίνες, υφάσµατα), αλλά και µοκέτες, είδη σκίασης, δάπεδα κ.α. για οικιακή και επαγγελµατική χρήση.
Την Αντιγόνη Χουζούρη (απόφοιτος του 1995) και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Αλλοστρόπος», που είναι ένας κοινωνικός χώρος ο οποίος δηµιουργήθηκε για να “εξυπηρετήσει” συγκεκριµένες ανάγκες της γειτονιάς. Κάντε κλικ στο www.allostropos.gr, τηλεφωνείστε στο 2310866410 ή περάστε από την οδό Χαλκιδικής 77, στην περιοχή Πέτρου Συνδίκα.
Τον Αλέξη Πιτσιώνα, απόφοιτο του 1998 του γερµανικούτµήµατος, που έχει την µπυραρία «Beerstore», επί της Καλαποθάκη 6-8 και όπου προσφέρονται δεκάδες µάρκες µπύρας.
ToΦίλιππο Αποστολίδη-Καλιδόπουλο (’99), µε το µπαρ «SinatraEspresso&WineBar» επί της οδού Μητροπόλεως 20 µε Κοµνηνών και το «CocktailBarFroyd’s» επί της Καλαποθάκη 3.
Την Νικολέτα Καβούνη (’01) και την εταιρία «Radu», που ασχολείται χονδρικώς µε το κοµµάτι της βάπτισης και του γάµου, ενώ διαθέτει και κατάστηµα λιανικής επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 151, στην Χαριλάου. Κάντε κλικ στο www.radu.gr
Την ΤίµηΜουφτόγλου, απόφοιτη του 2004, που διατηρεί την αλυσίδα καταστηµάτωνElegance, µε πολυτελή εσώρουχα, µπιζού και αξεσουάρ (µεταξύ των άλλων Τσιµισκή 74, Τσιµικσή 86 και MediterraneanCosmos).