Ραντεβού με τον ΣΑΓΕΣ στο Oktoberfest!

Oι απόφοιτοι συναντιούνται στο φετινό Oktoberfest της Γερμανικής Σχολής!
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου οι παλιοί και νέοι απόφοιτοι του γερμανικού συναντιούνται στο Oktoberfest για να διασκεδάσουμε στην παραδοσιακή γερμανική γιορτή μπύρας που διοργανώνεται από τις 11 το πρωί μέχρι το βράδυ στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
Το δικό μας ραντεβού των αποφοίτων είναι για τις 2 το μεσημέρι, σε δύο τραπέζια που έχει κρατήσει το ΔΣ του ΣΑΓΕΣ. Για να θυμηθούμε τα παλιά, να συζητήσουμε για το σήμερα, αλλά και να απολαύσουμε τις γνωστές γερμανικές σπεσιαλιτέ βασισμένες σε αυθεντικές συνταγές, όπως το περίφημο κότσι με ξινό λάχανο, το Leberkaese, το λουκάνικο με πατατοσαλάτα, τα διάφορα είδη μπίρας, αλλά και να διασκεδάσουμε με γνωστά κομμάτια της παραδοσιακής γερμανικής μουσικής.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων την πολυμελή μουσική μπάντα «Donau Express» από το Schwarzwald, που θα έρθει ειδικά για την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη από τη Γερμανία, καθώς και ξεναγήσεις στους χώρους της Γερμανικής Σχολής.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το σύλλογο φίλων της Γερμανικής Σχολής, τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και του γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκηκαι υποστηρίζεται από τον ΣΑΓΕΣ..
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.